top of page

Fürdőruhák minden testalkatra (Nem csak nőknek)

Frissítve: 2019. jan. 13.

Igen, itt a nyár, ilyenkor mindenki szeret vízpart közelébe kerülni, strandra járni. Sokunk hiába tesz azonban az áhított strandtest eléréséért, nem sikerül a "fránya tökéletes külsőt" kihoznunk magunkból. Fürdőruhák minden testalkatra:

Fürdőruhák minden testalkatra

A fürdőruha a legtöbbet mutató ruhadarabunk, így nem meglepő, hogy nehezen kiválasztható a testalkatunknak megfelelő ideális darab.

De nem kell csüggedni, minden testalkatnak megvan a legmegfelelőbb szabású fürdőruhája.

Fürdőruhák minden testalkatra Bikini
Fürdőruhák minden testalkatra Kis mell

Kis mellhez a ráncolt, fodros felsők, közepesen mintás anyagok, szivacsos háromszög melltartók illenek, melyek lehetnek fényesek is.

Fürdőruhák minden testalkatra Nagy poci

Akinek van egy kis pocakja (kinek nincsen?), és nagyok a mellei, szerencsés, ha beszerez egy ilyesmi darabot.

Fürdőruhák minden testalkatra Széles váll

A széles vállat optikailag keskenyíti a nyakba akasztós kulcslyuk kivágású fürdőruha, derékmegoldása keskenyebbé varázsolja a derekat is. Ideális a fordított háromszög alkatok számára!

fürdőruhák minden testalkatra Körte testalkat

Körte alkatra tökéletes ez a vállakat szabadon hagyó derékban ráncolt, nagy mintás fürdőruha. A vállak szélesednek optikilag, a pocit jótékonyan takarják a levélminták, és a ráncok.

Fürdőruhák minden testalkatra Díszített nyaki rész

Alacsonyan ülő mellnél az a szerencsés, ha mellrészen díszített a fürdőruha.

Fürdőruhák minden testalkatra Erős pántok

A nagy melleket vastagabb vállpántok kell, hogy tartsák. A kosár merevített fazon legyen, és formázzon megfelelően. A méretválasztásnál nagyon figyelmesnek kell lenni, csakúgy, mint a melltartóknál. A széles hátpánt tartsa a mell súlyának nagy részét!

Fürdőruhák minden testalkatra Fürdőnaci

Végül essék szó a férfiakról is. A felsőtestük a strandon többnyire szabadon van, Nincs mese, sportolni kell! :) Náluk a láb hosszúságával, vagy rövidségével tudunk játszani. Ha alacsonyabb valaki, akkor a lábai is rövidnek tűnnek. Rövidebb állású nadrággal tudjuk hosszítani. Ha lehet, a pólót be kell tűrni, ugyanis ez optikailag magasít.

A hosszú lábú, rövid derekú alkat viseljen hosszabb állású fürdőnadrágot, és a póló lógjon a nadrágon kívül. Ez hosszítja a felsőtestet.



Remélem kaptál néhány új ötletet, ha testalkat tanácsadásra szánod rá magad, jelentkezz a www.styleit.hu oldalon


Szeretettel:


Szitás Judit





155 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page