top of page

Tavaszi öltözködési tippek

Idén a tavasz meglehetősen hosszan kitart a maga szeszélyességével. Hűvösebb van az ilyenkor megszokottnál, és az eső is gyakran elered.

Ilyenkor legjobb felkészülni arra, hogy a viszonylagos melegből hirtelen hűvössé váltó időben is legyen nálunk valami, amit a csajos szettünkre gyorsan felkaphatunk úgy, hogy ne legyünk slamposak. Nézzük, milyenek a tavaszi öltözködési tippek egy stílustanácsadótól:

Tavaszi öltözködési tippek a Spartoo támogatásával! A termékeket megtalálod a www.spartoo.hu oldalon!

1. Aki nyomon követi stílustanácsadói munkám, tudja, hogy nagyon fontosnak tartom a nőies megjelenést legyen szó bármelyik évszakról is. Ha már nőnek születtünk, nézzünk is ki annak, és használjuk ki a bennünk lévő finomságot a mindennapokban! Biztosan szebb almákat fogsz kapni a zöldségesnél, ha igényes hölgynek tűnsz, és az orvosi rendelőben is kedvesebben szólnak hozzád, ha látszik rajtad a magabiztosságod. Nőiesen megjelenni pedig szoknyában és csinos cipőben lehet!

2. Egy térd fölé, vagy éppen közvetlenül térd alá érő (semmiképpen sem mini) ceruzaszoknya vagy "A" vonalú szoknya tökéletesen mutat egy nőies testalkaton. Munkában vagy buliban egyaránt használható, alapdarabja a tavasznak. Többnyire szerencsés sötétebb színben választani.

3. Csinos kis szandált szerkeszettem a szetthez, ami nem túl magas sarkú, viszont ez is látványosan nyújtja a lábakat. Magas sarkúban a járásunk is nőiesebb (ring a csípőnk), egyenesebb a tartásunk, és lábunk és fenekünk izmai is másképpen feszülnek, mint a lapos sarkú cipőkben.

A szandál pántja és a sarok szélessége álljon összhangban a lábunk arányaival. Amennyiben vékonyka lábaink és keskeny bokánk van, szerencsés vékony sarkú, keskeny pántos fazonokat keresni, és óvakodni a teletalpú szandiktól, cipőktől!

Ha vaskosabb a lábunk, erős csontozatúak vagyunk - válasszunk vastagabb sarkakat és erőteljes pántokat. A teletalpú szandált ennek a típusnak találták ki! A lábbelink sarokmagassága legyen testmagasságunknak és korunknak is megfelelő! A korosztálynak megfelelő öltözködésről továbbiakat olvashatsz a blogbejegyzéseim között!

4. Egy virágos hosszú ujjú blúz elkel ezeken a változékony napokon. A virág minta nagyon nőies motívum. Ügyeljünk arra, hogy a virágok, természeti motívumok mérete ne legyen túl nagy, ugyanis ez csak a molettebb hölgyeknek fog jól állni!

5. A munkából hazajövet kapjuk fel a farmerdzsekit, ami ha rövidebb szabású - és nem oversize fazon - szintén nőies öltözetnek számít. (Bár az irodában biztosan nem tudjuk viselni.) Ha a dzseki rövidebb állású, nagyszerűen alkalmas arra, hogy lábunk hosszításával alakunkat megnyújtsa. Ami alacsony termet esetén hasznos fortély!

6. Ahogyan a cipőnél fontos a nőies forma, úgy egy táska sem lehet igénytelen, formátlan! Egy klasszikus bőrtáska egész évben hasznos kiegészítő. A képen látható sötétkék szín könnyen kombinálható mindennel, sok esetben szerencsésebb a feketénél!

Ahogyan a cipők kiválasztásánál figyelünk a láb formájára és a testmagasságra, a táskák választásánál sem hanyagolhatjuk el a testalkat arányait.

Alacsony, vékonyka nők keressenek apróbb méretű, míg a magas, vagy molett hölgyek közepes vagy nagy méretű táskával mutatnak jól!


A fenti szett csodás darabjai megvásárolhatóak a www.spartoo.hu oldalán, ahol ingyenes és nagyon gyors a házhozszállítás!

Igényes női és cipő, táska és ruházat online gyorsan, egyszerűen, megbízhatóan! A 715 márka között találunk alacsonyabb árfekvésű, de luxus termékeket is! Látogass el oldalukra!


Remélem segítségedre lehettem abban, hogyan válogasd meg tavaszi ruhatárad! Amennyiben további kérdéseid vannak, keress meg egy színtanácsadáson vagy egy stílustanácsadáson, melyet nőknek és férfiaknak egyaránt tartok. (Szponzorált tartalom.)


Szeretettel:

Szitás Judit

stílusszakértő

www.styleit.hu




417 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page