top of page
Rólam

Beteges, sovány, érzékeny kislányként is​ vonzott a divat, a művészetek,

és érdekelt, hogyan lehet szebbé tenni

valakit? Kisiskolás koromban nem a Pöttyös Panni könyveket olvastam, hanem az öltözködéssel, sminkkel, fodrászattal kapcsolatos könyveket bújtam.

Később kitanultam a ruhakészítés és modellezés tudományát, a stylist szakmát, működtettem fodrászatot is. Már 

15 éve foglalkozom professzionális módon öltözködéssel és "öltöztetéssel". 

Sokáig dolgoztam stylistként, főleg glamour fotózásokon, ahol, csodálatos érzéki képekkel tettünk boldoggá a hozzánk fordulókat. Gyönyörűvé, szexissé varázsoltuk a leghétköznapibb  szépségeket is.

 

Egy fotózás végén azonban sokszor hiányérzetem maradt, amikor a  vendégnek le kellett vennie a csinos “kölcsön ruhát”, a haja lelapult, és este a ragyogó sminkjétől is meg kellett válnia. A csillogás csak a néhány nap múlva kézhez kapott képeken maradt meg.

 

Elkezdtem foglalkozni azzal, hogyan tudnám ezt a ragyogó  szépséget és stílust örökre “ráragasztani” a hozzám fordulóra? Megtanítani arra, hogyan legyen igazi nő, illetve férfi, hogy aztán persze ennek megfelelően viselkedjenek vele!

 

Ez motivált arra, hogy az ország legnagyobb szaktekintélyétől megtanuljam a szín-és stílustanácsadói alapokat is. Folyamatosan képzem magam, a munkám egyben a hobbim is. Nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek megtalálni önmagukat azoknak, akik valamilyen oknál fogva kicsit elbizonytalanodtak a nőiességükben, férfiasságukban!

 

Hivatásomnak érzem, hogy tanácsadásaim után vendégeim magabiztosan (hiszen tudják mitől csinosak), lelkiekben megerősödve, gyönyörűen távozzanak! Férjemmel és két iskolás fiammal élek, két keverék kutyusunk van. Szeretem az embereket, imádom a munkám, a természetet és nagy állatvédő vagyok.

 

FaceApp_1675958760583.jpg
bottom of page