top of page

 

Hogyan zajlik egy színtanácsadás?

 

 

 

 

 

 

A színtípusokat, a négy évszakról elnevezett színrendszer segítségével határozzuk meg.​Általa számodra is látható lesz, mely színek előnyösek és melyek nem!

A jó színektől arcod megtelik élettel, a szemed színe felélénkül, a bőrhibák, a ráncok elhalványodnak.

Míg a rossz színektől fáradtnak, betegnek tűnsz, a szemed beesettnek látszik, szembetűnőek lesznek a ráncok, és a bőr hibái.

Ajándékba kapsz egy színpalettátmelyen a saját színeid találod. Ezzel bátran mehetsz bevásárló körútra, vagy nyúlhatsz a szekrényedbe a megfelelő darabért. 

Ezek tudatában már nem fogsz tévedni, amikor kiválogatod a szekrényed tartalmát, vagy új ruhákat szerzel be! Biztosan minden jól fog állni!

Fontos, hogy a színtanácsadás alkalmával felfedezzük, melyik az a hajszín amivel a legszebb Önmagad lehetsz, ami a színtípusodhoz közel áll, és a legragyogóbbá tesz. Megbeszéljük, hogy melyik minta illik legszebben az évszaktípusodhoz, de kitérünk az arcformádnak leginkább megfelelő frizurára, de a fülbevalóra, szemüvegre és napszemüvegre is! 

Sminktanácsadást is kapsz, az évszaktípusod színeihez igazodva,

az arcformádnak megfelelően. Olvashatsz az évszaktípusnak megfelelő sminkekről a

blogomban.​

A kb. 4 órás program végén kb. 10-12 oldalas személyre szabott anyagot kapsz magadról, és öltözködési tippeket is adok ahozz, hogy reggel gyorsan, de stílusosan fel tudj öltözni!

A színtanácsadás teljes tartalmának ára: 45.000 Ft

Elérhető a színtanácsadás mini csomag is, amely kizárólag az évszaktípus színeit vizsgálja. Ajándék színkártyával és sminkszínekkel.

Ennek ára: 29.000 Ft.

Ha felkeltette az érdeklődésed a színtanácsadásom, szeretettel várlak egy konzultációra!

Blogomban olvashatsz a színtípusokról, és egyéb érdekességekről.

stílustanácsadás színtanácsadás szitás judit styleit színtanácsadás
Csatlakozz közösségi oldalaimhoz!
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page