top of page

Mi is az a stílustanácsadás?

Mi az a stílustanácsadás?

Avagy hogyan nézz ki nőnek?

A stílus, a külsőnk sokkal fontosabb annál, mintsem sokan gondolnák, néha többet mond el rólunk, mit azt szeretnénk!
Tanácsadásom kapcsán a legfontosabbnak azt tartom, hogy segítsek NŐVÉ alakítani a hozzám forduló hölgyeket, hogy aztán minden szempontból NŐNEK érezzék magukat!
Az ember nehezen tudja megítélni saját stílusát, külsejét. Többnyire elfogultak vagyunk saját magunkkal szemben, illetve nagyon jól meg tudjuk magyarázni, miért nem adunk a megjelenésünkre.:
    "Nekem erre nincsen időm.
     Kevés pénzből élek, hogyan divatozzak? 
     Nem értek az öltözködéshez, és nem is érdekel. 
     Nem a külső számít, hanem a belbecs.
     A páromnak tetszem.
     Öreg vagyok én már."...stb.
Viszont nagyon is jól látjuk a körülöttünk lévőket, képesek vagyunk rögtön bekategorizálni, valamilyen általunk kigondolt csoportba sorolni.
Érdekes módon a férfiaknak van a legjobb szemük ezekre a dolgokra, hiszen ők  a vadászok. Tudat alatt, pillanatok alatt felmérik a látottak alapján, kinél mire lehet számítani.
Szerencsés esetben tudjuk, milyen a lelki világunk, és mennyit szeretnénk ebből megmutatni. Szexisnek szeretnénk mutatni magunkat, vagy ez távol áll tőlunk?
Elvárjuk, hogy a megjelenésünkkel tiszteletet váltsunk ki másokból?
Megfelelő jeleket kell küldenünk!
Ha bizonytalanok vagyunk saját stílusunkat tekintve, egy professzionálisan összeállított stílusrendszer segítségével könnyen tisztázhatjuk, mit érdemes a magánéletben és az üzleti életben "vinnünk"!
A testalkatelemzés során megbeszéljük melyek azok a formáid, amik gyönyörűek, és ki kell emelni őket, és mik azok a testrészek amelyeket kicsit el kell rejtenünk.
A ruhatárad darabjait a stílustanácsadáson darabról-darabra átbeszéljük, és megtudhatod, hogy milyen a leginkább hozzád illő kabát vagy fürdőruha, cipő stb!😀
Néhány ilyen ötletet erre olvashattok is a blogomban.
A tanácsadás végén öltözködési tippeket kapsz arra, hogyan tudsz úgy, gyorsan felöltözni, hogy közben stílusos is legyél! Megmutatom, mely módszerrel tusz majd szuper ruhákat gyorsan vásárolni!
Személyes anyagaid kb. 17 oldalban haza is viheted, és folyamatos konzultációs lehetőséged lesz!
A stílustanácsadás ára: 45.000 Ft
 Ha felkeltettem az érdeklődésed a stílustanácsadás iránt, keress meg itt:
Csatlakozz közösségi oldalaimhoz!
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page