top of page

A túlsúly? Nem probléma!

Frissítve: 2019. ápr. 3.

Na, nehogy azt gondolja bárki, hogy egészségesnek tartom a túlsúlyt! Mindenhol arról olvasni, hogy az elhízás milyen veszélyeket rejt magában, már a csapból is ez folyik. Cukorbetegség, magas vérnyomás, izületi problémák stb. A túlsúly? Nem probléma?


Egy stílustanácsadó sem biztathat arra, hogy maradjon valaki túlsúlyos, azért, mert a túlsúlyos hölgyeket és urakat is lehet szépen öltöztetni. Nagy odafigyelést, és gondos tanulmányozást, mérlegelést igényel az ilyen testalkatot ragyogóvá varázsolni, de koránt sem lehetetlen! Rengeteg rafinált, ügyes fogás van arra, hogyan kell vonzó alakot kreálni a különböző prolémákkal küszködő vendégeknek. Mindenre van megoldás!

Persze, tanácsoljuk, hogy figyeljen oda az étrendjére, vagy egyenesen fogjon diétába, és ezek mellett kezdejen el aktívan mozogni .

A túlsúly? Nem probléma! styleit stílustanácsadás

A stílustanácsadó dolga az, hogy abban az átmeneti időszakban (amíg megszületik a túlsúlyos emberben a változásra való hajlandóság) addig is kihozza a legtöbbet vendégéből.

Hiszen az, hogy túlsúlyos valaki, az nem azt jelenti, hogy elhagyhatja magát!

Ilyenkor is tessék stílusosan, csinosan öltözni, és nem elbújni egy sátor ruha alatt. Ezek a darabok nem slankítanak, kövérítenek!

Senki se törődjön bele abba, hogy ő már csak ilyen alkat, és minek is csinosan, elegánsan felöltözni, hiszen egy túlsúlyos ember nem lehet stílusos, vagy magára igényes. Ilyekor kell aztán nagyon ügyesen válogatni a gardróbból!

Ha segítségre van szükséged kérlek, keress meg a www.styleit.hu weboldalalon. Nincsen lehetetlen! Vagy böngéssz a testalkatokról szóló blogbejegyzéseim között.


Szeretettel:


Szitás Judit







125 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page