top of page

Kis probléma...

Frissítve: 2019. okt. 24.

Azok a nők, akiknek a magasságuk nem éri el a 165 cm-t alacsonynak számítanak. Nem könnyű ruhákat, nadrágokat, szoknyákat, felsőket találni az üzletekben, mert többnyire minden hosszú lesz (ezen segíthet a varrónő), vagy a derékrész van rossz helyen (ezen nem egyszerű javítani). Kis probléma...? Van, akinek nem is olyan kicsi!


Kis probléma! Alacsony hölgyeknek

Nézzük, milyen praktikák vannak arra, hogy a magasságot optikailag növelni tudjuk:

  1. Olyan magasnak tűnsz, amilyen hosszú a lábad. Tehát hordhatunk magas derekú nadrágokat. A nadrág hossza vagy legyen teljes, vagy kellően hosszú láb esetén lehet bokáig érő is.

  2. A szoknyákból bátran viselhető mini, vagy legalábbis térd fölé érő fazon. A szoknyát a derékon hordjuk, ne a csípőn!

  3. A monokróm színösszeállítás (felsőrész és az alsó hasonló színű) is növeli a magasságot, mert nem töri ketté a testhosszt.

  4. Ruhákban, felsőkben érdemes a hosszanti szabásvonalakat, lefutó mintákat előnyben részesíteni.

  5. A felső vagy a blézer ujjhossza legyen háromnegyedes, és rövidebb állású.

  6. A nőiesen rövidebb haj is hosszítja a termetet.

  7. A magassarkú viselése ajánlott, ha a körülmények azt kívánják. A cipők orra legyen hegyes, ez is növeli optikailag a viselője magasságát.

  8. Kiegészítőkben válasszuk az apróbb méretűeket. Az alacsony termetet ne nyomjuk össze nagy méretű táskával. Az ékszerek arányában is legyünk mértéktartók, ne viseljünk oversize karkötőt, fülbevalót. Válasszunk vékony csontunknak megfelelő finom darabokat!

Testalkatra vonatkozó tanácsadást, és színtanácsadást kérhetsz a kapcsolatok menüpontban, illetve sos kérdésekre is szívesen válaszolok! www.styleit.hu


Szeretettel:


Szitás Judit



158 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page