top of page

Mit vegyek fel szilveszterkor?

Frissítve: 2019. márc. 28.

Mást se hallani mostanában, mint azt a kérdést, hogy "Mit csinálsz szilveszterkor?"

Ha megvan a programunk, akkor kezdhetjük törni a fejünk azon, hogy mit vegyek fel szilvszterkor? :)

Ebben a bejegyzésemben néhány pontban összefoglalom, amit tudni kell a szilveszteri buli öltözékéről.


Mite vegyek fel szilveszterkor? styleit stílustanácsadás

A szilveszter az az alkalom, amikor el kell búcsúznunk az óévtől - amiben történt ami történt - és megnyitni a reményekkel teli új évet.


Ilyenkor kicsit félretehetjük a szégyenlősségünk, és bátran nyithatunk az újdonságok felé. A régi jól bevált ruhadarabjainkat ez estére dobjuk félre, és válasszunk valami merőben más, csillogó, bolondos színű vagy szabású darabot!


Az alkalom, és a helyszín határozza meg, hogy mit viseljünk. Egy családi, vagy baráti vacsora nem kíván meg olyan elegáns öltözetet, mint egy céges vacsora, vagy parti. Ha a hegyekben, sétákat beiktatva töltjük a szilvsztert természetesen nem kell túl elegánsnak lennünk.


1. A piros ruha:

Ha van egy piros ruhád, meg vagy mentve! Szilveszterkor is viselheted egy magassarkúval. Arra figyelj, hogy ez a szín elég intenzív ahhoz, hogy magadra vond vele a figyelmet, nem kell, hogy túl rövid, vagy dekoltált legyen! A piros ruha legyen évszaktípusodnak megfelelően piros (a meggyszíntől a halvány rózsapirosig, sőtt a rozsdavörösig kell érteni ezt a színt.)


2. A csillogó, flitteres ruhadarabok:

Amikor ezt a szettet tervezgetitek, legyetek figyelemmel a testalkatotokra. A flitteres darabok egy kicsit mindenkit kövérítenek. Oda tereld a figyelmet, ahová szeretnéd. Ha szélesebb a csípőd, ne azt hangsúlyozd csillogó szoknyával, nadrággal, hanem a felsőtested legyen csilli-villi. Kerüld el, hogy minden darab hangsúlyos legyen, mert nagyon nehéz hatású leszel. Ne viselj ékszert, maximum egy mini fülbevaló fér bele.


3. Az átlátszó felsők:

Ezeket is nyugodtan viselheted, ha a testalkatod, és korod megengedi. Egy átlátszó felső jól mutat nadrággal, és szoknyával egyaránt. Arra figyelj, hogy ez se legyen túl sokat mutató. Egy átlátszó anyagú dekoltázs éppen elég feigyelemfelkeltő. A teljesen átlátszó felső alá mindig vegyél egy színben hozzá illő topot, a melltartó pántja ne látsszon ki, mert az csúnya.


4. Arany vagy ezüst, esetleg bronz?

Mindegyik csodásan ünnepélyes, partiruha szín. Arra figyelj, ha hideg típus vagy csak az ezüst fog jól állni, ha meleg típus vagy akkor csak az arany, vagy a bronz lesz szép rajtad. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik évszaktípusba tartozol, keress meg egy színtanácsadásra a www.styleit.hu/kapcsolat oldalon. A fémszínű ruha, felső mellé ne viselj ékszert, mert túl sok lesz!


5. A cipő:

Nagyon nem mindegy, hogy hová mégy bulizni. Ha otthon tartasz bulit, akkor is felejtsd el a sportcipőt! Kapj magadra egy csillogó ballerinát, espadrilles-t vagy magassarkút. Ha kimozdulsz viselhetsz a partiruhához magas szárú csizmát vagy magassarkút is. Ha a hegyekben, vagy vidéken töltöd a szilvesztert, ahol várhatóan gyalogolnod is kell, válassz kényelmes, meleg csizmát, ilyenkor a ruhádon legyen a hangsúly.


6. A táska:

A szilveszter kulcsdarabja. Ha olyan alkalomban van részed, ahol kint vagytok a szabadban, vagy családdal ünnepelsz természetesen nem kell csillogó-villogó táskát venned. Ilyenkor első a kényelem, és a pakolhatóság. Ha viszont baráti buliba, partiba vagy hivatalos, vedd elő a díszes, cuki mini, clutch vagy borítéktáskád. Nagyszerűen kiegészíti majd a ruhád.


7. Elegáns kabát:

Megint nem kérlek arra, hogy hóban-fagyban vacogva töltsd a belvárosban a szilvesztert! Viseld a szokásos meleg pufikabátod, csak meg ne fázz! Alá viszont csinosítsd ki magad! :)

Ha elegánsabb helyre mégy, viselj hosszú kabátot - ha elég magas vagy hozzá. Ha kevésbé vagy az, akkor a combközépig érő hossz éppen elég lesz. A szoknyád széle ilyenkor kandikáljon ki kicsit a kabát alól. Vegyél jó meleg harisnyát!Mit vegyek fel szilveszterkor? styleit stílustanácsadás

8. A smink és haj:

Az utolsó simítás a külsőnk szilveszterre való felkészítéséhez a smink és a haj. Ha buliba megyünk, szerencsés meglátogatnunk a fodrászt, hogy vasalja vagy éppen hullámosítsa a hajunk. Mindegy milyen, csak ne olyan legyen, mint minden nap! :)

A sminkben is nyugodtan elszabadulhat a fantáziánk. Ilyenkor tegyünk fel erősebb sminket, amiben a highlighterek, a csillámpor, a glitterek, az erős színek is dominálhatnak. Figyeljünk arra, itt is, hogy a hideg típusok hideg árnyalatokat, a meleg típusok meleg árnyalatokat használjanak, különben nagyon mesterkélten fognak mutatni. Olvass blogbejegyzéseim között a hideg-meleg színekről a www.styleit.hu/blog oldalon.


9. Piros fehérnemű:

Ne felejts el piros fehérneműt viselni szilveszter éjszaka, állítólag szerencsét hoz!


Remélem tudtam segíteni néhány ötlettel ahhoz, hogy a szilvesztert is csinosan töltsd! Ha bizonytalan vagy a stílusoddal, vagy színeiddel kapcsolatban keress meg egy stílustanácsadásra vagy egy színtanácsadásra!


Szeretettel:

Szitás Judit

www.styleit.hu


Fotók: Pinterest
448 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Коментарі


bottom of page