top of page

Mi a különbség a stílustanácsadó és a stylist között?

Frissítve: 2019. márc. 28.

Ha gondolkodtál már azon, hogy szakember segítségét kéred a külsőd megváltoztatásához, két választásod is van. Igénybe veheted egy stylist vagy egy szín és stílustanácsadó segítségét is. Ebben a bejegyzésemben röviden elmagyarázom, mi a különbség a két szakma között. Mi a különbség a stílustanácsadó és a stylist között?


Mi a különbség a stílustanácsadó és a stylist között? Divatbemutató styleit stílustanácsadás

A stylist többnyire modellekkel foglalkozik egy nagy csapatban a fotóssal, a fotós asszisztensével, a divattervezővel a sminkessel és a fodrásszal. A divatvilágban, TV műsorokban, divatbemutatókon, fotózásokon, filmeken, magazinoknak dolgozik.


Mint magánember is igénybe vehetsz stylist szolgáltatást. Egyrészt a ruhavásárláshoz tudnak segítséget nyújtani, vagy csapata segítségével átváltoztatnak, és készítenek rólad egy csomó jó képet. Ha gyorsan át akarsz alakulni, és teljesen megváltoztatni külsőd egy fotózás erejéig, válaszd a stylistot!

Hátránya az ilyen átalakulásoknak az szokott lenni, hogy az ember nehezen barátkozik meg új külsejével, a fotókon sem úgy néz ki, ahogyan a mindennapokban szokott. Viszont lesz egy pár nagyon szép képe magáról.





A szín és stílustanácsadó hétköznapi emberekkel foglalkozik. Felméri, hogy milyen színeket viselj, hogyan sminkelj, milyen legyen a hajad, hogyan öltözz a korodnak, testalkatodnak megfelelően, milyen stílus illik leginkább egyéniségedhez. Elmagyaráz és megmutat mindent, amit a külsődről tudnod kell a színeidről, testalkatodról, a legszebb szabásvonalaidról, a sminkedről, frizurádról de beszélünk az arcformához tartozó fülbevalóról, szemüvegről, stílusról... A fürdőruhától a cipőig mindent megbeszélünk.


Vásárolni stílustanácsadóval is elmehetsz, ő nem feltétlenül fogja ráderölteni a legújabb divatot, ha az nem passzol az egyéniségedhez vagy stílusodhoz. Testalkatodnak, korodnak, stílusodnak megfelelő ruhákat keres kifejezetten neked.

A stílustanácsadó segítségével nem fogsz egyik pillanatról a másikra megváltozni, hanem azt tanulod meg, hogyan tudod magad úgy átváltoztatni, hogy a legszebb legyél és jól is érezd magad!




Ha szín és stílustanácsadáson töröd a fejed, keresd fel oldalam, ahol további információk állnak rendelkezésedre! www.styleit.hu

Szeretettel:

Szitás Judit



275 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page