top of page

Korosztálynak megfelelő öltözködés

Frissítve: 2021. febr. 7.


2. részA 18-30 éves kor

Ebben a korban vagyunk a legszebbek, arcunk megszépült, bőrünk puha, alakunk csodás. De ez a korosztály sem elégedett ám maradéktalanul magával! Erősen hat rájuk a nyomás: a tökéletesség elérése. Sokan túlzásokba esnek az öltözködés terén és túlságosan sokat mutatnak, erősen sminkelnek, kizárólag divatholmikat hordanak, mintha el akarnák rejteni egyéniségüket. Ez idő alatt keressük a párunk, és ez is buktatókat rejt magában, nem feltétlenül önbizalom növelő! Korosztálynak megfelelő öltözködés 18-30 éves kor.



Korosztálynak megfelelő öltözködés

1. Élvezzük ki, hogy nők lettünk, és viselkedjünk ennek megfelelően. Viseljünk minél gyakrabban szoknyát a nadrág helyett. 2. Óvakodjunk a közönségességtől, a túlzott dekoltázstól, a mikorominitől, és a túl rövid sortoktól. Ha valaki túl sokat mutat magából azt sugalja, hogy nem biztos a nőiességében, és folyamatosan megerősítést vár. Arra, hogy ő milyen szép és kívnatos, ebből szerez önbizalmat. 3. Tanuljunk meg arctípusunknak megfelelően sminkelni, de ne használjunk nappalra vastag sminket. Egy BB krém, egy kis szempillaspirál és pirosító, szájfény elég. 4. Használjuk kiegészítőket! Nem olyan nagy macera egy szép nyakláncot, kendőt, órát felvenni. Fülbevaló mindig legyen a fülünkben! Igen, spothoz is...egy mini legalább... 5. A divatruhák mellett legyen néhány jó minőségű alapdarabunk, ami hosszú távon elkísér majd minket. 6. Ebben a korban ugyan fiatalok vagyunk, mégse viseljünk utcára, munkahelyre szakadt farmert, vagy TORNACIPŐT! Igen, tornacipőt nem! Ugyanis túl férfias, mi pedig nők vagyunk...ugye. Egy sötétkék, egyenes szabású farmernaci elmegy munkahelyre is, megfelelő kiegészítőkkel.

Korosztálynak megfelelő öltözködés

7. Hordjunk ruhákat! Télen is! Egy bélelt ruha és egy meleg harisnya ad annyi meleget mint egy farmer, és mennyivel csinosabb! Egyszerűen lehet kombinálni őket. 8. Hajunk legyen rendezett...blablabla.... perszehogy. De tényleg, vágassuk, festessük időben, ne legyen szénakazal és lenőtt. Ezzel nem lehet pasit fogni! 9. Most mindenkinek műkörme van, ez is akkor szép, ha nem hagyjuk lenőni. Ha nem tudunk 2-3 hetente körmöshöz menni, inkább ne is legyen! 10. A szempilla ugyanez pepitában. Időben kell töltetni, nem túl hosszú szálakkal. Először a szem külső zugában hullik ki a műpilla, befelé pedig megmarad, és néz előre. Ez nagyon bután mutat.


Remélem sikerült néhány új ötletet adnom az öltözködésedhez. Ha személyre szabott tanácsadást szeretnél keress fel a www.styleit.hu oldalon


Szeretettel:












236 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page