top of page

Hogyan szélesítsem a vállam?

Frissítve: 2019. júl. 29.

Többnyire a férfiak problémája az, hogy nem találják elég szélesenek a vállukat. A tipikus férfitestkörvonal a lefelé keskenyedő, de van olyan férfi testalkat is, amelyik ettől eltérően, nem vállban a legszélesebb, hanem csípőben. Ebben az esetben a vállakat kell optikailag szélesíteni és a csípőt szűkíteni . De hogyan szélesítsem a vállam?


Hogyan szélesítsem a vállam? Csíkos pulcsi styleit stílustanácsadás



Hogyan szélesítsem a vállam? Fordított háromszög styleit stílustanácsadás

Nézzük, milyen trükkök, praktikák segítenek abban, hogy a váll szélesebbnek látsszon. Jegyezzük meg, hogy a testalkatunk kiemelése az elsődleges szempont, és csak másodlagos az aktuális divat!


1. Viseljünk mintás zakókat (kockásat vagy vízszintes csíkozásút) egyszínű nadrággal. A kevert minták miatt a figyelem a felsőtestre terelődik, a vállak szélesebbnek tűnnek.


2. Hordjunk vízszintes csíkozású pulóvereket, pólókat, ez a minta szintén szélesíti a vállat.


3. A zakónk hajtókája mutasson felfelé. Viseljünk a nyakkendő színétől eltérő színű díszzsebkendőt a zakón.

Az ingnyak legyen szétálló, az ingnek legyen felső zsebe. Az álló galléros inget nem a keskeny vállú férfiaknak találták ki.


4. Rövidujjú pólóknál részesítsük előnyben a nem túl bő szabású, normál ujjúakat, vagy a felhajtott rövidujjúakat. A rövidujj ne lógjon a mellvonal alá. Keressünk széles "V" nyakkivágású és a csónaknyakú pólókat -ezek jobban fognak állni, mint a kerek nyakak!


Kerüljük a raglán megodású ujjakat, mert ezek a rávarrt ujjak erősen keskenyítik ott a férfiakat, ahol nem kellene!

Azaz, befelé irányuló vállvonaluk miatt még szűkebbnek mutatják a vállat. Különösen igaz ez olyan raglán megoldású vállrészekre, ahol az ujj sötétebb színű, mint maga a póló vagy pulóver. Ez igen gyakori!




5. Ingünk és zakónk vállrésze legyen 1-1,5 cm-rel szélesebb, mint a vállunk (nem többel!). Zakónkban legyen válltömés.


6. Viseljünk vállban díszített darabokat és vállappal díszített kabátot.









Remélem érdekesnek találtad a bejegyzésem, ha így van, mutasd meg másoknak is! Olvass az öltözködéssel kapcsolatos további cikkeimből a www.styleit.hu/blog oldalon!

Szeretettel:


Szitás Judit


402 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page