top of page

A tökéletes gardrób

Frissítve: 2021. febr. 7.

A tökéletes gardrób nagyban megkönnyíti az életünk. Hogyan is? A jól felépített gardrób segítségünkre van abban, hogy gyorsan, könnyedén felöltözhessünk úgy, hogy közben stílusosak, csinosak legyünk. A jó gardrób teret enged a fantáziánknak, az öltözködés élvezetes játékká alakulhat általa.


Nézzük, milyen feltételei vannak annak, hogy a tökéletes gardróbot otthon is megvalósítsd:


A tökéletes gardrób. Szín és stílustanácsadás styleit szitás judit

1. Ismerd meg a színeid! Évszaktípusod palettájának színei tökéletesen összeillenek. Érdemes 2-3 alapszínt kiválasztani (a kék, a szürke, a barna, a nude árnyalatok kitűnő alapok) ezek lennének a szoknyák, nadrágok, blézerek, kabátok színei. Majd a paletta többi színét érdemes meghagyni a felsőknek, ingeknek, blúzoknak.


2. Ismerd meg testalkatod! Sejted, hogy mik azok a szabásvonalak, amik előnyösek számodra? Meg is dícsétrek már valamelyik ruhádban? Érdemes meghallgatni mások véleményét az öltözködéseddel kapcsolatban, ha az valóban őszinte vélemény! Kívülről vizsgálva kiderülhet, hogy korántsem tartják olyan vészesen vastagnak a combod, vagy az általad olyan borzasztónak talált pocid mérete másoknak fel sem tűnik! Ha bizonytalan vagy magaddal kapcsolatban, és kíváncsi vagy, hogy egy szakember mit mond el a testalkatodról fordulj egy stílustanácsadóhoz.

Ha megtaláltad azokat a szabásvonalakat amelyek tökéletesek számodra érdemes ezeket keresni a továbbiakban, és az ennek megfelelő darabokkal berendezni ruhásszekrényed!


3. A stílus kérdése: Akkor leszel igazán egyedi, akkor tudod leginkább képviselni Önmagad, ha megtaláltad a saját stílusod. Milyen is vagy Te tulajdonképpen?

Komolyan veszed magad, az egész életed felelősségteljesen, tudatosan éled?

Bohókás vagy, vidám, gondtalan, kicsit gyerekes is néha?

Szereted, ha Te vagy középpontban, és mindenki rád figyel (Bizony nők és férfiak is.)?

Jobban érzed magad, ha nem tűnsz ki, kicsit beleolvadsz a tömegbe? stb. - ezek az érzések magunkkal kapcsolatban mind segítenek abban, hogy milyen stílust érdemes képviselnünk.


Érdekes játszani a stílusokkal, és megfigyelni, milyen reakciót vált ki a körülöttünk lévőkből egy-egy változás! Meggyőződésem, hogy kihasználhatóak a különféle stílusok arra is, hogy másnak mutassunk magunkat, amik igazából vagyunk. Az öltözködés tökéletesen alkalmas megtévesztésre is, de segít abban is, hogy a nonverbális kommunikáció által könnybben megismerhetőek legyünk!

Itt olvashatsz gyakorlati tanácsokat arra, hogyan alakíts ki megfelelő stílusú gardróbot.


Remélem, tudtam segítettem abban, hogyan rendezd be a ruhatárad! Ha további öltetekre vagy kíváncsi az öltözködéssel kapcsolatban olvass blogbejegyzéseim között, vagy látogass el egy styleit szín-és stílustanácsadásra!


A tökéletes gardrób. szín és stílustanácsadás, styleit szitás judit

Szeretettel:








Judit

stílustanácsadó, személyes öltözködési tanácsadó

személyi stylist




758 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page