top of page

A specialitásom, a 40-50-es korosztály

Frissítve: 2021. febr. 7.

Ebbe a korosztályba tartozó nők különösen közel állnak hozzám, pontosan ismerem a problémáikat. Tudom, mekkora változásra késztető erő rejlik bennük! Ez a korosztály a jéghegy tetején is megél, mert iszonyú talpraesett, ugyanakkor önmagával szemben rendkívül bizonytalan. A specialitásom, a 40-50-es korosztály


A specialitásom, a 40-50-es korosztály Fotó: Pinterest styleit stílustanácsadás

Sokan akkor keresnek meg, amikor úgy érzik, elérték teljesítőképességük határát. Mindent megtettek a családjukért, férjükért és gyerekeikét, most végre szeretnének Önmagukkal foglalkozni! Néhányan úgy érzik, feláldozták szépségüket, fiatalságukat, erejüket, egészségüket annak, hogy a családban mindenki boldog legyen, el legyen látva mindennel, amivel csak lehet.


Ez a rengeteg fáradozás, aggodalom, fizikai munka szinte minden esetben nyomot hagy az ember külsején.

A hozzám fordulók gyakran elvesztették a kapcsolatot a testükkel, nem szívesen néznek tükörbe, kizárólag kényelmes, bejártatott ruhákban járnak, fodrászra, sminkre nem igen van idejük.


A stílustanácsadáson kiderül, hogy nagyon vágynak elveszett nőiességük visszszerzésére. Néhány jó tanács elég nekik ahhoz, hogy újra ragyogóvá váljanak! (Megbeszéljük és megmutatom, milyen színeket viseljenek, milyen szabásvonalak állnak jól, milyen stílusban lesznek Önmaguk, milyen hajat viseljenek, hogyan sminkeljenek stb.)


A leghálásabb korosztály ez, akiktől rengeteget lehet tanulni!


Ha Te is úgy érzed stílustanácsadásra van szükséged, keress bátran a www.styleit.hu/kapcsolat oldalon!


Szeretettel:








Szitás Judit




967 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page