top of page

5 ruhadarab amit egy nőnek sosem szabadna viselnie

Frissítve: 2019. szept. 25.

Bizony, ha jót akarunk magunknak - és másoknak - ezektől a daraboktól megszabadulunk! 5 ruhadarab amit egy nőnek sosem szabadna viselnie


5 ruhadarab amit egy nőnek sosem szabadna viselnie Hárem naci styleit stílustanácsadás

1. ❌ Lógó ülepű hárem nadrág. Soha semmilyen körülmények között nem szabadna viselnünk, hiába tűnik laza, kényelmes viseletnek, utcára és munkába tilos felvenni. Kerítést festeni sem ajánlanám...

Eltorzítja a test formáit, tökéletesen eltünteti a feneket, és megrövidíti a lábakat, jópár cm-rel csökkenti a magasságot optikailag. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak is taszítónak találják!

Sajnos hasonlóan csúnya hátulról a boyfiend nadrág is.

5 ruhadarab ait egy nőnek sohasem szabadna viselnie Csillogós harisnyanaci styleit stílustanácsadás


2. ❌ Csillogó metál lurex harisnyanadrág nem szép viselet. Testszínű, és színes változatai is kerülendők.

(A harisnyanadrágról sokan gondolják, hogy szexi viselet, és a csábítás egyik eszköze. Sajnos nem így van, egy ronda harisnyanadrág borzasztóan lehangoló látvány. A harisnyanadrág derék része nem arra van, hogy mutogassuk.)5 ruhadaraba mit egy nőnek sohasem szabadna viselnie A vonal styleit stílustanácsadás

3. ❌ "A" vonalú cuki ruha. Nagyon kedves látvány egy kislányon, de felnőtt nő ne viselje ilyen formában!

Ha van ilyen ruhád, akkor megmenthető talán azzal, ha derékrészt valahogyan hangsúlyozod. Kell egy öv, vagy a ruhát viseld hátul megkötve.
5 ruhadarab amit egy nőnek sohasem szabadna viselnie Óriási kockák, kicsi lány styleit stílustanácsadás4.❌ A nagy kockás felsők, ruhák, ingek szintén nem nőies darabok. A kockás ing maszkulin, favágós viselet, a törékeny női testet agyonnyomja, eltorzítja.


A rombusz és a skótkocka kifejezetten férfias motívum. Egyedül a nagyon nőies szabású ruhákon mutathat elfogadhatóan.

5 ruhadarab amit egy nőnek sohasem szabadna viselnie Slampos hétköznapok styleit stílustanácsadás5.❌ Ez ugyan nem ruhadarab, de a legfontosabbb a ne tedd ketegóriában! Kerüljük az igénytelen, slampos öltözködést! Ne viseljünk farmert tornacipővel és unalmas pólóval.

Igyekezzünk nőiesebben mutatkozni az utcán, munkahelyen.

Meg fogjuk tapasztalni, hogy az emberek is másképpen állnak hozzánk, ha látják, hogy igényesek vagyunk magunkkal szemben! Ezzel azt közvetítjük feléjük, hogy igényesek vagyunk a munkánkban, igényeink vannak a párválasztás terén, a hentesnél nem érjük be a legrondább hússal, az orvos nem lesz lekezelő velünk, az üzleti világban erősnek és tudatosnak tűnünk.Remélem érdekesnek találtad bejegyzésem, ha így van, mutasd meg másoknak is! További érdekességeket olvashatsz a www.styleit.hu/blog oldalon.

Szeretettel:

Szitás Judit

www.styleit.hu


Fotók: Pinterest, Google

536 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page