top of page

Molett öltözködés

Frissítve: 2019. aug. 13.

Hazánk lakosságanak 62%-a túlsúlyos. Túlsúlyosnak lenni azt jelenti, hogy testünkben nagyobb mértékű a zsírraktározás. (A BMI indexünk a 25-30 között van. A testtömegindex a kilogrammban megállapított testtömeg és a testmagasság méterben mért négyzetének hányadosa.) A túlsúly betegségekhez vezethet, ezért tenni kell azért, hogy testsúlyunk közeledjen a normál érték felé! De amíg ezt elérjük, addig se hagyjuk magunkat, legyünk mosolygósak, csinosak és nőiesek! A molett hölgyek jókedvűek, kedvesek, bolondosak, és vonzóan csajosak! Molett öltözködés - erről szól bejegyzésem:Molett öltözködés Queen Latifah styleit stílustanácsadás

Nézzük, milyen trükkök léteznek arra, hogy a molett testalkatot még csinosabbá tegyük?


Egy amerikai színésznő (Queen Latifah) példáin keresztül megmutatom! A színésznő legfontosabb ékszere mindig a mosolya! Tanuljuk meg ezt is tőle!


Jól állnak neki az alapszínek, a fekete és fehér is, főleg hideg színekbe öltözik.

Az anyagokból a lágyan omló, puha, jó esésű textíliákat választja. Kerüli a szétálló, merev szorosabb szövésű, texturált drapériákat, mert ezek erősítenék.

Természetesen nem visel tapadós, nyúlós darabokat, amin minden bőregyenetlenség és husi átlátszik.
Molett öltözködés Piros ruha styleit stílustanácsadás


A test kontúrjait lazán követő, nem túl szűk ruhákat részesíti előnyben.

Túlméretetezett, nagy darabokat nem visel, hiszen abban kétszer szélesebbnek látszana. A franciás szabást neki találták ki!


Molett öltözködés Betűrt derék styleit stílustanácsadás
Homokóra alkatként arra figyel, hogy jó helyen, törzse legvékonyabb pontján "vágja el" derekát. Így a figyelem a legkeskenyebb vízszintes vonalra, a blúz és a szoknya találkozásának vonalára terelődik.
Molett öltözködés Nagy minták styleit stílustanácsadásBátran visel nagy mintás ruhákat, hiszen tudja, hogy testét nem szélesítik a terjedelmes motívumok, hanem inkább elterelik a figyelmünket a test nagyságáról. Egy alacsony, vékony hölgyet agyonnyomna egy ilyen csodás minta.


Molett öltözködés Blézer styleit stílustanácsadás


Egy kigombolt blézer kardigán, vagy kabát három függőleges részre osztja a testet, ezért az sokkal vékonyabbnak látszik! Szerencsés elütő színű felsővel párosítani.Ha nadrágot visel a színésznő, az nem tapadósan szűk, inkább enyhén szűkülő, sötét színű, és teljes hosszúshosszúságú. A nadrág színével harmonizáló cipő nyújtja a lábakat, hosszítja az alkatot. A nadrágból a boka soha ne látszon ki ennél az alkatnál.