top of page

Molett öltözködés

Frissítve: 2019. aug. 13.

Hazánk lakosságanak 62%-a túlsúlyos. Túlsúlyosnak lenni azt jelenti, hogy testünkben nagyobb mértékű a zsírraktározás. (A BMI indexünk a 25-30 között van. A testtömegindex a kilogrammban megállapított testtömeg és a testmagasság méterben mért négyzetének hányadosa.) A túlsúly betegségekhez vezethet, ezért tenni kell azért, hogy testsúlyunk közeledjen a normál érték felé! De amíg ezt elérjük, addig se hagyjuk magunkat, legyünk mosolygósak, csinosak és nőiesek! A molett hölgyek jókedvűek, kedvesek, bolondosak, és vonzóan csajosak! Molett öltözködés - erről szól bejegyzésem:Molett öltözködés Queen Latifah styleit stílustanácsadás

Nézzük, milyen trükkök léteznek arra, hogy a molett testalkatot még csinosabbá tegyük?


Egy amerikai színésznő (Queen Latifah) példáin keresztül megmutatom! A színésznő legfontosabb ékszere mindig a mosolya! Tanuljuk meg ezt is tőle!


Jól állnak neki az alapszínek, a fekete és fehér is, főleg hideg színekbe öltözik.

Az anyagokból a lágyan omló, puha, jó esésű textíliákat választja. Kerüli a szétálló, merev szorosabb szövésű, texturált drapériákat, mert ezek erősítenék.

Természetesen nem visel tapadós, nyúlós darabokat, amin minden bőregyenetlenség és husi átlátszik.
Molett öltözködés Piros ruha styleit stílustanácsadás


A test kontúrjait lazán követő, nem túl szűk ruhákat részesíti előnyben.

Túlméretetezett, nagy darabokat nem visel, hiszen abban kétszer szélesebbnek látszana. A franciás szabást neki találták ki!


Molett öltözködés Betűrt derék styleit stílustanácsadás
Homokóra alkatként arra figyel, hogy jó helyen, törzse legvékonyabb pontján "vágja el" derekát. Így a figyelem a legkeskenyebb vízszintes vonalra, a blúz és a szoknya találkozásának vonalára terelődik.
Molett öltözködés Nagy minták styleit stílustanácsadásBátran visel nagy mintás ruhákat, hiszen tudja, hogy testét nem szélesítik a terjedelmes motívumok, hanem inkább elterelik a figyelmünket a test nagyságáról. Egy alacsony, vékony hölgyet agyonnyomna egy ilyen csodás minta.


Molett öltözködés Blézer styleit stílustanácsadás


Egy kigombolt blézer kardigán, vagy kabát három függőleges részre osztja a testet, ezért az sokkal vékonyabbnak látszik! Szerencsés elütő színű felsővel párosítani.Ha nadrágot visel a színésznő, az nem tapadósan szűk, inkább enyhén szűkülő, sötét színű, és teljes hosszúshosszúságú. A nadrág színével harmonizáló cipő nyújtja a lábakat, hosszítja az alkatot. A nadrágból a boka soha ne látszon ki ennél az alkatnál.


Molett öltözködés Paneles ruha styleit stílustanácsadás

Az oldalt paneles ruhák nagyon szépen karcsúsítanak, főleg akkor, ha a betét sötétebb színű. Ilyenkor az oldalsó panelt nem is nézzük a test részének.


Molett öltözködés Fehérnemű styleit stílustanácsadás
A megfelelően formáló fehérnemű a molett hölgyek legjobb barátja.

A jó melltartó kényelmes, formáz, masszívan tart.

Alkalmakkor viselhetünk alakformáló fehérneműt is a méretünkben, de csak akkor, ha kényelmes és nem akadályoz a mozgásban!


Molett öltözködés Asszimetrikus felső styleit stílustanácsadás


Az asszimmetrikus vonalak elterelik a figyelmet a test gömbölyded formáiról, azt figyeljük, milyen érdekesen futnak, nem azt, hogy viselőjük milyen alkat.

Molett öltözködés ráncolt ruhában styleit stílustanácsadás
A megfelelő helyen lévő, a derék felé irányuló ráncolások segítenek a pocakot letüntetni. A kifelé tartó vonalak ismét csak a derékra terelik figyelmünket.Alkalmazzuk ezeket a trükköket, és meglátjuk,

molettként nem nehéz jól öltözni!

Egyszerűen nem szabad túlhangsúlyoznunk alkatunk, de nem szabad óriási ruhák mögött bújkálnunk sem!


Amennyiben úgy érzed, szükséged lenne egy személyes konzultációra, ahol saját alkatodnak megfelelő öltözködési tippeket kaphatsz, keress meg a www.styleit.hu/kapcsolat oldalon!


Ha teteszett a bejegyzésem mutasd meg másoknak is!


Olvass további érdekességeket a www.styleit/blog oldalon!

Szeretettel: Szitás Judit


Képek: Google, Pinterest

600 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page