top of page

Mi lesz a divat 2023 tavaszán?

Bevallom, nagyon nem szeretem a telet, pontosabban azokat a teleket, amik mostanában nekünk jutnak. Teljesen máshogyan állunk a hóhoz természetesen, de jó ideje sajnos színét sem láttuk. Mivel szép tél nem adatik, nem marad más, mint az ábrándozás a tavaszról. Ilyenkor aztán nyilván előkerül az a kérdés is, hogy mit fogunk viselni a tavasszal, mi lesz a divat 2023 tavaszán?

Nyomozgattam a témában, és összegyűjtöttem a legfontosabb trendeket. Lássuk őket 6 pontba gyűjtve!


Maxi farmerszoknya stílustanácsadás Fotó: Pinterest

  1. Nagy divat lesz a szűk, farmer maxi szoknya.

Aminek mondhatnám, hogy örülünk, mert legalább egy nőies viselet - de mégsem lesz tökéletes mindenkinek, csak a szokásos magas, vékony lányoknak, nőknek. 172 cm alatt sajnos nagyon összenyom mindenkit.

Tavasszal megint előkerül a totál farmer összeállítás is.

2. Nem tudjuk megúszni idén az átlátszó ruhákat, felsőket, nadrágokat.


Átlátszó felső Stílustanácsadás Fotó: Pinterest

Trasparent naci Fotó: Pinterest


Stílustanácsadás Fotó: Pinterest

Ez a trend tulajdonképpen a vörös szőnyegről szivárgott be a hétköznapokba, ezért jó lenne nagyon mértékkel használni, a megfelelő helyen és időben.


3. A lila szín


Ez az első olyan trend, aminek igazán örülök! Ugyanis a lila mindig is egy méltatlanul elhanyagolt szín volt. Talán két éve kezdtük egyáltalán viselni, tavaly aztán az év színe lett a Pantone színintézet szerint. Ez egy kicsit szerencsére becsempészte a köztudatba. Ugyanakkor olyan szuperül állhat szinte mindenkinek, hogy érdemes beszerezni belőle pár darabot! Kortól és nemtől függetlenül bátran viselhetjük, szinte mindenkinek jól áll!


Stílustanácsadás Fotó: Pinterest

Fotó: Pinterest Stílustanácsadás

Stílustanácsadás Fotó: Pinterest

4. Az ezüst kiegészítőkFotó: WIX Stílustanácsadás

Fotó: WIX Stílustanácsadás

Főként a hideg tónusú bőrön mutat jól ez a fémszín.


5. Cargo nadrágok és a rátett zsebek


A katonai nadrágok, már jó ideje itt vannak velünk, eddig főleg a fiatalabb korosztály viselte sneakerrel, de akár tűsarkúval, szandival vagy bokacsizmával. Tavasszal ezt a kényelmes, de nem túl nőies fazont többen fogják hordani az egyéb korosztályokból is.


Stílustanácsadás Cargo naci Fotó: Pinterest

Fotó: Pinterest

Fotó: Pinterest Stílustanácsadás

6. Elő a vállakkal


Divat lesz a vállakat is mutatni. Ugye, milyen szerencsés, aki pánt nélküli melltartót viselhet, vagy még azt sem kell?Off shoulders felső Stílustanácsadás Fotó: Pinterest

Fotó: Pinterest Stílustanácsadás

Fotó: Pinterest Stílustanácsadás

Ezek lennének a tavasz slágerei az öltözködésben, de persze millió dolog hódít most : megemlíthetném itt még a kéztő felé bővülő, trombita ujjakat, a bőr cuccokat is, vagy az idei év divatszínét is, a Viva magentát.
Remélem, érdekesnek találtátok a bejegyzésem! Várjuk együtt a tavaszt!


Szeretettel:
Szitás Judit159 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page