Mi a legszebb körömlakk szín?

Frissítve: 2019. jan 13.

Imádom a körömlakkokat, annyira fel tudják dobni a kezünket, sőtt a napunkat is! Sokat van a szemünk előtt, állandóan látjuk, nézegetjük. Nem mindegy azonban, hogy milyen színeket használunk itt sem, hiszen kezünk bőrszíne itt is megfelelő színt kíván! Mi a legszebb körömlakk szín?


Mi a legszebb körömlakk szín? Ciklámen lakk

A hideg típusok bőre lehet világos bézs, hűvös rózsaszínes, hamvas árnyalatú, olívás, kicsit kékes beütésű. A szeplők, anyajegyek inkább szürkésbarna színűek.


Lakknak kiválóak ehhez a típushoz a málnás árnyalatok, a dinnyepiros a magenta, ciklámen, jeges rózsaszín, babarózsaszín, meggyszín, burgundi vörös. Francia alapnak a hidegebb, törtfehér, hideg bézs, esetleg fehér árnyalatot válasszuk!


Mi a legszebb körömlakk szín? Vöröshagymahéj színű lakk fotó:Pinterest

A meleg típusok bőre sárgás-bézses, aranyos, vagy barack árnyalatú. De lehet meleg elefáncsont színe is. A szeplőik anyjegyeik aranylóak, nem szürkések.


Körömlakkjaik a narancsos-vörös, korall, padlizsaánlila, különböző barack színek, lazacrózsaszín, vöröshagymahéj szín, terrakotta, meleg piros, mahagóni, narancsos színek. Francia alapnak szép az ekrü, világos bézs, világos vajsárga, világos barack vagy elefántcsont fehér.


Ha nem vagy biztos abban, melyik színtípusba tartozol, gyere el hozzám egy színtanácsadásra!


Remélem segítségedre lehettem a választásban! Ha érdekesnek találtad a bejegyzésem, kérlek, mutasd meg másoknak is!


Szeretettel:

Szitás Judit

www.styleit.hu


#koromlakk, #szinek, #koromlakkszin, #szintanacsadas, #stilustanacsadas,

182 megtekintés0 hozzászólás

© 2018 Styleit Szitás Judit szín-és stílustanácsadó, stílusszakértő, öltözködési szakértő

Tel: 0630 9518 580

Minden jog fenntartva.

#stílustanácsadás, #színtanácsadás, #öltözködésitanácsadás, #férfistílus, #stílus, #évszaktípus, #stylist, #frizura, #smink, #testalkat, #stílustanácsadó, #stílusszakértő, #férfiöltözködés, #üzletiöltözködés