top of page

Korosztálynak megfelelő öltözködés

Frissítve: 2019. márc. 28.

3.rész

A 30-40 éves kor


30-40 éves korban a női hormonok termelődése alábbhagyott, ez egy kicsit megváltoztatja a testünket. Már sportolással sem tűnnek el olyan gyorsan a zsírpárnák. A nők jellemzően túl vannak 1-2 -3 gyerekszülésen, és ez bizony mindenkinek nyomokat hagy a testén. A leánykori karcsú alak (amit addig úgy utáltunk) eltűnt. Viszont megérettünk, okosabban gondolkodunk, jobban megismertük önmagunkat, és nőiességünk csúcsára értünk! Ez teszi vonzóvá a nőket ebben a korban! De hogyan öltözködjünk úgy, hogy ez kívülről is látható legyen? Korosztálynak megfelelő öltözködés:Korosztálynak megfelelő öltözködés A lányok hadd lássák, milyen szép a mami styleit stílustanácsadás

1. Az, hogy anyukák vagyunk ne jelentse azt, hogy már nem kell nőiesen öltözködnünk és viselkednünk! Az utcára, munkába kerüljük az unalmas póló-pulcsi-farmer-tornacipő stílust!

Korosztálynak megfelelő öltözködés szexi stíleit stílustanácsadás

2. A 30-40-es nő szexi, mutathat nyugodtan többet magából, de ne legyen közönséges vagy kislányos!

A miniszoknya zártabb felsővel, vagy egy kivágott felső térdig érő szoknyával nagyon mutatós tud lenni! A sortot viszont el kell felejtenünk utcára, mert túl sok látszik belőlünk!

Kövessük a divatot, de módjával! Figyeljünk arra, hogy megváltoztunk és már nem vagyunk tinilányok!


Korosztálynak megfelelő öltözködés haj styleit stílustanácsadás

3. Ne hordjuk naphosszat lófarokba kötve a hajunk, mert ez nem nőies! Öreglányos. Viseljük kibontva, és formára szárítva. Nem olyan sok idő az, megéri vele bíbelődni!

korosztálynak megfelelő öltözködés nappali smink styleit stílustanácsadás


4. Használjunk egy kevés sminket minden nap! Könnyű BB krém vagy kevéssé fedő alapozó, szemhéjpúder és ceruza, szemspirál, pici pirosító és szájfény elég. Tanuljunk meg sminkelni, nagyon jó videókat lehet találni a neten!


korosztálynak megfelelő öltözködés szoknya styleit stílsutanácsadás


5. Viseljünk minél gyakrabban szoknyát! Mert nőies, mert szép, mert lobog, mert megmutathatjuk a lábunkat , mert jól kombinálható! Mert nők vagyunk!

A ruhákkal is ugyanez a helyzet. Csak felkapjuk némi kiegészítővel és csini cipővel máris nőiesek vagyunk!
korosztálynak megfelelő öltözködés cipők styleit stílustanácsadás6. A tornacipő helyett viseljünk nőies darabokat, nem baj, ha nem magas sarkú! Pl. a balerina cipők csinosak, nőiesek és divatosak.

Csizmában csajosan hosszú szárút válasszunk minőségi anyagból.

korosztálynak megfelelő öltözködés kiegészítők styleit stílustanácsadás
7. Viseljünk kiegészítőket! Egy szép sállal, ékszerekkel egy magasabb szintet érhetünk el az öltözködésünkben. Pl. ha egy sima, unalmas garbóra nyakláncot kapunk fel máris sikkesebben mutatunk.
Remélem sikerült néhány újdonságot megtudnod az öltözködéseddel kapcsolatban. Ha bizonytalan vagy alkatoddal, stílusoddal kapcsolatban, keress meg a www.styleit.hu/kapcsolat oldalon. Szívesen segítek! Egy ilyen bejegyzésen sokat dolgozom, ha érdekesnek találtad, kérlek mutasd meg másoknak is!


Szeretettel:


Szitás Judit

447 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page