top of page

A stílustanácsadás sokszor felér egy pszichológussal

Munkám során gyakran találkozom különféle lelki problémákkal küzdőkkel is. (Sőt, az a ritkább, amikor valaki tökéletesen boldog életet él, szimplán csak kíváncsi, hogyan tudná magát szebbé, megnyerőbbé varázsolni!) Egy stílustanácsadás felszínre hozhat mélyen meglapuló problémákat, mint az önmagunkkal szebeni túlzott elvárások, az önbizalomhiány, a gyerek-szülő problémákból eredő felnőttkori komplexusok, a testképzavarok, nőiességgel-férfiassággal kapcsolatos gondok, párkapcsolati problémák stb.

A stílustanácsadás sokszor felér egy pszichológussal! Meggyőződésem, hogy sok mindent meg lehet oldani azzal, ha az ember kicsit önző módon ÖNMAGÁBA FEKTET ENERGIÁT, ahelyett, hogy sajnálná magát.


A stílustanácsadás sokszor felér egy pszichológussal

A stílustanácsadás alkalmával jobban megismerhetjük saját magunk! Megtudhatjuk, hogy egy szakember mit lát rajtunk, bennünk szépnek, azaz melyik az a tulajdonságunk, amit érdemes kihangsúlyozni.

De az is kiderül, mi az, amit érdemes kicsit elrejtenünk! Beszélni a problémáról, megnevezni az addig csak sejtett tökéletlenséget ez már magában megkönnyebbülést okoz. Kiderül ugyanis, hogy a problémával a vendég nincsen egyedül, ráadásul megoldás is van rá! Minden testalkati problémát, eltérést, hiányosságot orvosolni lehet valamilyen trükkel. Ezek palástolására a stílustanácsadó pontos útmutatásokat ad.


Azzal, hogy az ember tisztába kerül Önmagával, megismeri

a stílusát

a neki való szabásvonalakat

a hozzá illő frizurát

a sminket

a színeket

kezében lesz minden tudás ahhoz, hogy Önmagából a lehető legjobbat hozza ki. Felszabadítő érzés tudni, hogy nem vagyunk tökéletesek, de amit lehet, megtettünk MAGUNKÉRT!


Azzal, hogy teszünk önmagunkért - önbizalmat kapunk, oldjuk a komplexusainkat, rendeződtet a viszonyunk saját nőiességünkkel, férfiasságunkkal, ezzel jó irányban alakulhat a párkapcsolatunk is!


Nehezebb esetekben, elakadásokban segítségemre van egy kedves, értő, megbízható, nagyszerű pszichológus és coach, Kőrösy Sára.

Kőrösy Sárát a weboldalán keresztül jobban megismerhetitek, mely a következő linken érhető el.


"Bizonyára gondoltál már arra, milyen elérni és élni az álmaid. És mélyen belül van Benned egy rész, mely képes ennek megteremtésére."- Sára szavai elgondolkodtatóak.Szeretettel:


Szitás Judit

stílustanácsadó

344 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page