top of page

Hozzád milyen ékszer illik????

Frissítve: 2020. nov. 23.

Az ékszer rendkívülimódon öltöztet, a legegyszerűbb kerek nyakú pólót, a legunalmasabb felsőt is feldobja, és egy magasabb öltözködési szintre helyezi egy megfelelő ékszer! Próbáld csak ki!!!! 😉

Az ékszerek nagyjából két csoportra osztahtóak, a bizsukra, és a nemesfém ékszerekre.

A nemesfémekről azt kell tudni, hogy olyan, a természetben ritkán előforduló elemek ezek, amik korrózióállóak, és a levegő oxigéntartalmával sem lépnek reakcióba, tehát nem oxidálódnak, színeződnek el. Emiatt a belőlük készült ékszerek ára is meglehetősen magas. Elég jó befektetések, de mindennapos viseletük óvatosságot kíván. :)

A bizsuk csoportja nyilván egy kevéssé értékes, de felettébb hasznos csoport, ami néhány nagyon különleges alkalmat leszámítva, kitűnően helyettesíti nemesfém társát.


Amit az ékszerek színéről nem árt tudni:

A hideg bőrtónussal rendelkező típusoknak az ezüst, vagy színeiben a paletta színei javasoltak, a "vegyes csoportoknak" a rosegold is jó megoldás lehet, míg a meleg bőrszínnel rendelkező típusoknak az arany színek fognak jól állni a saját paletta színükkel egyetemben.


Ékszer stílusok:

Mindannyian mások vagyunk, mindenkinek más tetszik, mindenkinek más a stílusa - ez az ékszerekben is jól megmutatkozik.


Melyik ékszer illik hozzád? Stílustanácsadás
A nagy és feltűnő ékszereket a pozitív kisugárzású, kreatív hölgyek viselik szívesen!

Az etnikus stílus kedvelői sprirituális beállítottságúak, szabad gondolkodású, nyitott és kíváncsi természetűek.Az apró, tradícionális ékszerek viselői diszkrétek, nyugodtak.A kerek fülbevaló szerelmesei romantikus és gyengéd típusok. Vigyázat! minél nagyobb a karika, annál közönségesebb hatása lehet. Viszont szuperül áll a szögteletes arcú lányoknak!

A különösen értékes darabokhoz a kifinomult, de kissé szigorú típusok vonzódnak.